• Firtext sökning
  • Företag
  • Events
  • Senaste Nytt

marknadsföring med kundreferenser

Fotografjannis bilder för marknadsföring genom kundreferenser

Du är duktig på det du gör och dina kunder är supernöjda! Hur skulle det vara om du kunde utnyttja dina verk och kunna visa upp dem på din hemsida. Det gäller att marknadsföra sig med kundreferenser.

Det är omöjligt att i ord perfekt beskriva en inredning i ett kök. Likaså hur en målning ser ut eller hur hyllorna i en lagerlokal tar sig ut. Men med en bild säger du allt! Med en professionell fotograf får du bilder i vilka dina nuvarande och potentiella kunder kan läsa ut kvaliteten på de jobb du gör.

Med proffsiga bilder ute hos en kund kan du visa upp dina jobb och dina projekt. Till exempel kan du som arkitekt eller inredare skapa en effektiv marknadsföring och inspirerande upplevelser.

Fotografjannis bilder för marknadsföring genom kundreferenser

Fotografjannis bilder för marknadsföring genom kundreferenser

Fotografjannis bilder för marknadsföring genom kundreferenser

Min senaste kundreferensfotografering var hos Bukowski i deras lagerlokal som Viz arkitekter inredde. Fina och luftiga lokaler som personalen stortrivs i. Med dessa bilder kommer Vizarkitekter att visa upp sig på hemsidan & blogg och så klart på mässor och kongresser. Vad jobbar du med? Även om du inte arbetar med inredning eller byggnader utan med mer abstrakta saker så som ekonomi eller kursverksamhet kan man så klart marknadsföra sig med kundreferenser. Vissa referenser passar bättre som bilder och andra gör sig bäst som video. Video som referens är väldigt effektiv. När kunden uttalar sig om de fantastiska upplevelser som de har fått från dig och hur glada de är för att ha anlitat dig kommer alla som sett det att bli övertalade om dina kvaliteter.

Vill du läsa mer? besök min blogg: www.fotografjannis.se/blogg

Fler bilder kan du se på: https://www.fotografjannis.com/Client-area/Viz-Bukowskis


Lämna en Kommentar